Gratis verzending binnen Nederland en België
Gratis verzending binnen Nederland en België

Bestelling en levering

Bestelling en levering

In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we u een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent en de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen. De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 7-14 werkdagen.

Verzendkosten

De verzendkosten van onze producten binnen Nederland zijn GRATIS. Al onze bestellingen worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is GEEN minimale bestelwaarde nodig.

Gratis producten

Voor (gratis) promotionele artikelen gelden afwijkende voorwaarden. Voor de producten die je gratis kunt bestellen rekenen we €6,95 verzendkosten. Dit doen we om wederverkoop van onze producten te voorkomen. De verzendkosten zijn wellicht hoger dan je normaal gewend bent. Voor bedrag kunnen wij het product gratis aanbieden en verzenden door heel Nederland.

Vragen over je bestelling?

Heeft u vragen over uw bestelling? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend.